Ékszer híreink, Blog, Ékszer tippek

Miért olyan népszerűek az ezüst ékszerek?

Az emberek évtizedek óta összekapcsolják az ezüstöt a minőséggel.
A jobb minőségű ezüst ékszerek 925-ös finomságúak – 92,5% ezüst, 7,5% egyéb fémötvözetek (általában réz), az ezüstbazár.hu kizárólag ilyen ezüstékszereket árul.

925-ös fémjelzés egy ezüst gyűrűn.

Az ezüstöt minden elképzelhető típusú ékszerben használják, hogy az időtálló és divatos megjelenést hozzon létre.

Az ezüst ékszerek naprakészségét bizonyítja, hogy a modern ékszertervezők nagy előszeretettel alkalmazzák ezt a nemesfémet, mivel tökéletesen alakítható így a szépség és a tartósság tökéletes kombinációját hozza létre.

Akár egy mindennapi kiegészítőt keresel, akár egy időtálló darabot, valószínűleg találsz majd olyan ezüstékszert, amely a Te igényeidnek is megfelel.

Olvass tovább, mert leírjuk, hogy miért érdemes ezüstékszert választanod.

AZ EZÜST ÉKSZER TARTÓS

Megfelelő gondozás esetén az ezüst ékszerek egy életen át kitartanak. Vannak ezüstékszerek amelyek 40 év után is remekül mutatnak, csak a megfelelő gondoskodást kell megadni nekik.

Az igazi 925-ös ezüstékszer nem a legolcsóbb a piacon. Viszont ez a többletköltség több mint megéri az ékszer minősége és élettartama miatt.

Tartósságát mutatja, hogy egyes jól elkészített darabok akár családi örökséggé is válhatnak a jövőben.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb minőségű ezüst ékszereket kapja, vásároljon elismert ékszerboltból vagy ékszer webáruházból.

Keresse az ékszereken a 925 jelzést, amely egy garancia a minőségre.

KÖNNYEN LÉPÉST TARTHATSZ AZ AKTUÁLIS DIVAT TRENDEKKEL

Mindenki, aki szeretne lépést tartani a divattal és a legújabb ékszertrendekkel, tudja, hogy a gyorsan váltakozó divathullámok miatt ez nem mindig egyszerű. De elég csak a szezonális ékszerekre gondolni mint például az ezüst bokaláncok. Vagy az olyan ritkábban használt ékszerek mint az ezüst piercingek.

Szerencsére az ezüst népszerűsége és elérhetősége azt jelenti, hogy szinte mindig lehetőségünk van alkalmazkodni a változó trendekhez. A kedvező ár-érték arány miatt egy ideális választás azoknak akik ódzkodnak a bizsuktól és nem szeretnének olyan magas összeget költeni amennyibe egy aranyékszer kerül.

A drágakövek és a csiszolatlan ásványok a tavaszi és nyári ezüst ékszerek egyik legfontosabb elemévé váltak. Gyakran ezek a kövek 925-ös ezüstbe vannak foglalva ami tovább növeli az ékszerek értékét.

Mindezt összegezve elmondható, hogy az ezüst egy remek választás ha szeretne naprakész lenni.

Az ezüstből készült ékszerek mindig lépést tartanak az aktuális trendekkel.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Bármilyen szép is az ezüst, néhány ember az alkalmanként szükséges tisztítások miatt kerüli.

Kiábrándító lehet, ha az egyik kedvenc darabja hirtelen piszkosnak vagy elszíneződöttnek tűnik, miután túl sokáig volt használat nélkül egy ékszerdobozban.

Idővel minden ezüst elhomályosulhat, különösen, ha nem gyakran viselik.

A jó hírünk az, hogy az ékszer viselése és egyszerű megtakarítása valóban segíthet megőrizni annak szépségét. Így nem kell aggódni e miatt.

Még ha az ezüst ékszereid el is fakultak, vannak egyszerű és gyors módszerek eredeti fényének visszaállítására.

A legtöbb ékszerüzletben, így nálunk is található olyan ezüst tisztító kendő és folyadék, amely jól használható az ezüst megtisztítására. De ha ékszereit csak egy ruhával tisztítja, csillogásával az ékszer már azt is meghálálja.

Ezüst ékszer karbantartás és tisztítás.
Az ezüst könnyen tisztítható

EGYEDI, STÍLUSOS ÉKSZEREK

Mivel az ezüst egy viszonylag puha fém, az ékszerészek könnyen formázhatják és kísérletezhetnek vele, ami azt is jelenti, hogy folyamatosan új kollekciók jönnek létre.

A 925-ös ezüst ékszerek széles választéka azt is jelenti, hogy biztosan találsz olyan ezüstékszert amely illik a stílusodhoz.

Akár ezüst medáltezüst karkötőt, gyűrűt vagy ezüst fülbevalót keres, több ezer lehetőség közül választhat.

Az innováció állandó az ezüstékszer gyártás és tervezés területén, így mindig lesz egy új darab, amely feldobja kollekcióját!

AKÁR NAPONTA MÁS ÉKSZERT VISELHET

Az ezüst ékszerek széles választéka megkönnyíti az ékszerkollekció folyamatos frissítését, új darabok beszerzését.

Az Ezüstbazár célkitűzése szerint a változatosság mindenki számára elérhető kell, hogy legyen. Ezt a kedvező áraknak és a remek kínálatnak köszönhetően biztosítjuk vevőink számára.

Mivel más fémekkel együtt is remekül alkalmazható az ezüst, a legtöbb ékszert remekül kiegészíti, így remekül passzol a fehéraranyhoz vagy a platinához is.

HIHETETLEN SOKOLDALÚSÁG

Az ezüst ékszer remek választás lehet, bármilyen alkalomról is legyen szó.

Meglepnéd a párodat egy ajándékkal? Remek választás egy gyűrű vagy ezüst nyaklánc. Esetleg egy esküvőre mész? Egy ezüst ékszer szett remek kiegészítő lehet számodra. De az is lehet, hogy mindkét alkalomra ugyanazt a darabot viseled majd.

Miért? Mert az ezüst elegáns megjelenést kölcsönöz minden alkalomra.

Esetleg egy olyan ékszerkollekciót szeretnél ezüsttel kiegészíteni, amelyben már sok fehér arany vagy platina található. Ebben az esetben nem kell attól tartanod, hogy új ékszereid nem passzolnak a meglévőkhöz.

HIPOALLERGÉN ÉKSZER

Ellentétben az olcsó nikkelből, sárgarézből vagy más nem nemesfémből készült ékszerekkel-bizsukkal, amelyek irritálhatják a bőrt, a 925-ös finomságú ezüst ékszerek nem tartalmaznak olyan fémadalékokat, amelyek allergiás reakciót okozhatnak.

Azok az emberek, akik allergiások bizonyos fémekre, például a nikkelre és vagy a sárgarézre, különösebb gond nélkül viselhetnek ezüstékszereket. Ez különösen fontos az olyan kiegészítők esetében, mint a fülbevalók, viselheted őket anélkül, hogy kellemetlenséget tapasztalnál.

A jó minőségű ezüst ékszerek készítése során felhasznált anyagok nem okoznak allergiás reakciókat. Így nyugodtan használhatod őket anélkül, hogy annak bármilyen kellemetlen következménye lenne.