Az Ezüstbazár webáruházban megrendelt termékek költségeinek kiegyenlítésére négy lehetőség kínálkozik webáruházunkban:

– előreutalás banki átutalással
– előre fizetés bankkártyával
– előre fizetés PayPal rendszer segítségével
– Fizetés a helyszínen a termék átvételekor

Előreutalás banki átutalással:

Vevőink a megrendelt termékek árát banki átutalással, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra átutalni: 

  • 11600006-00000000-49380327  (Erste Bank Hungary Zrt.), számlatualjdonos: Szentirmai Gábor. 

Az összeg beérkezését követően az előre megadott módon a Magyar Posta szállítja ki a termékeket vevőinknek.
Az átutaláshoz szükséges adatokat (megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Előrefizetés bankkártya segítségéval:

Vevőink a megrendelt termékek árát bankkártyás fizetéssel, előreutalással elektronikusan is kifizethetik webáruházunk számára. Az Ezüstbazár webáruházban a Paylike fizetési rendszere működik, ahol ezt a fizetési módot választva a vevő könnyen és biztonságosan fizethet kártyája segítségével. A fizetési oldalon a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció.
A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztatja a vásárlót.

Előrefizetés PayPal rendszer segítségéval:

Vevőink a megrendelt termékek árát a PayPal elektronikus számla segítségével, előreutalással is kifizethetk webáruházunk számára. Amennyiben a vásárló ezt a fizetési módot választja az oldal automatikusan átnavigálja a fizetéskor a PayPal biztonságos fizetési oldalára, ahol a PayPal rendszer segítségével automatikusan és biztonságosan megtörténhet a termék árának a megfizetése. Az összeg beérkezését követően a terméket a Magyar Posta szállítja ki a vásárláskor megadott szállítási címre.

Utánvétes fizetés:

Utánvéttel történő fizetés esetén, a megrendelést követően, a házhozszállításkor a futárnak a termékcsomag átvételekor helyben kell készpénzben vagy bankkártyával kiegyenlíteni a termék árát.