Blog, Ékszer tippek

Ezüst ékszer szilveszterre? Segítünk választani!

ezüst ékszer újév

Ezüst ékszer szilveszterre? Az év utolsó éjszakája különleges - érdemes extra figyelmet fordítania az ezüst ékszerekre, amelyek stílusosan egészítik ki öltözéked.

Az év utolsó estéjén nincs kifogás, mint az év többi napján, hogy a legjobban nézzünk ki és elbűvölőnek érezzük magunkat. Az est ünnepi hangulata megköveteli a csillogást - és ez egyben az ünnepi szezon utolsó napja is, ami azt jelenti, hogy amint elérkezik január 1., egy új év veszi kezdetét, új lehetőségekkel.

Ezért akár egy baráti vacsorával, akár egy szórakozóhelyen, akár csak egy étteremben egy meghitt baráti társasággal tervezed megünnepelni az újévet, érdemes olyan ezüst ékszereket választanod, amelyekkel vidáman köszöntheted az újévet.

Csillogás és csillogás

Az ünnepi időszak mindig remek ürügy a csillogásra - a decemberi ünnepek végül is arról szólnak, hogy fényt hozzanak az év legsötétebb hónapjába. Szilveszterkor válassz olyan ezüst ékszereket, amelyek megadják számodra a fényt és a csillogást, és kiemelnek a szürkeségből, még akkor is, ha egy félhomályos étteremben vagy bárban vagy. A kövekkel borított vagy kristályokkal kirakott ezüst medálok vagy a hosszú, réteges, különböző hosszúságú köves ezüst nyakláncok káprázatosak lesznek, ahogy visszatükrözik a lámpa vagy a gyertyafényt. Ha sötét színeket viselsz, akkor is választhatsz egy csillogó ezüst fülbevalót.

ezüst ékszer medálok

Merészebb ékszerek

Vedd elő azokat az ékszereket, amelyeket az év más időszakában egyszerűen nem tudnál viselni, például az irodában vagy más hivatalos helyen. Gondolj a szilveszter estére szinte úgy, mint egy jelmezbálra, egy olyan alkalomra, amikor előveheted a legmerészebb énedet. Legyen merész ezüst fülbevalód, akár túlméretezett ezüst gyűrűvel vagy feltűnő köves ezüst medálokkal.

Rózsaszín köves, kötött mintás ezüst gyűrű - 6mm kővel
Minimalista fülbevaló és nyaklánc ezüst ékszer szett
Rózsaszín köves pillangó ezüst gyűrű
Kék tanzanit köves ezüst fülbevaló - 6mm kővel

Érdekes és feltűnő textúrák

Van valami a télben, ami arra készteti az embereket, hogy visszafogott színeket viseljenek, így valószínűleg rengeteg fekete, sötétvörös vagy sötétszürke ruhával fogsz találkozni ezen az estén. Az érdekes formájú ezüst ékszerek viselése fantasztikus módja annak, hogy kitűnj, még akkor is, ha te magad is visszafogott öltözékben jelensz meg. Az érdekes formájú ezüst fülbevalók és medálos ezüst karkötők vagy más egyedi textúrájú ezüst ékszerek még jobb hangulatot kölcsönöznek az estének. 

Felhőtlen jó hangulat

Ez az éjszaka az örömről és a felhőtlen jókedvről kell, hogy szóljon. Amelyet a barátaink és szeretteink körében töltünk. A jól megválasztott ezüst ékszer hozzáadhat az este hangulatához, ezzel pedig örömmel és vidáman léphetünk be az újesztendőbe.

Készen állsz a vásárlásra? Az Ezüstbazár nagyszerű ezüst ékszerekből álló választékával segít ragyogni ezen a szilveszter estén is.