Ékszer tippek, Blog

Gyűrűméret? Miért fontos tudni mielőtt ezüst gyűrűt vásárolunk?

Ezüst gyűrű méret

Ha ezüst gyűrűt, vásárolsz saját részre vagy ajándékba vásárlás előtt fontos, hogy tudjuk milyen méretet kell majd választanunk.

Így a kapott ezüst ékszer örömet és nem csalódást fog okozni. Megkímélhetjük magunkat a vissza küldés folyamatától és a gyűrű átméretezés procedúrájától.

A gyűrűmet mm-ben vagy cm-ben mérjem?

Magyarországon a gyűrű méretét leggyakrabban a gyűrű belső átmérőjével mérik milliméterben. Az Ezüstbazárnál mi a milliméterben való mérést részesítjük előnyben.

Minden gyűrű átméretezhető?

Néhány gyűrűtípus könnyen átméretezhető, bármelyik ékszerész pár perc alatt képes elvégezni ezt az egyszerű műveletet. Azonban vannak olyan köves vagy egyedi kialakítású ezüst gyűrűk, amelyek nem vagy csak nagyon nehezen méretezhetők. Éppen ezért olyan fontos a pontos gyűrűméret ismerete még a vásárlás előtt.

Hogyan állapíthatom meg a megfelelő gyűrűméretet?

Szerencsére többféleképpen is megtalálhatja az ideális gyűrűméretet. Bár néhány gyűrű átméretezhető, ha az nem teljesen megfelelő, de sokkal szerencsésebb, ha a vásárlásnál a megfelelő méretet tudja választani.

A pontos méret megállapításához látogasson el gyűrűméret meghatározó oldalunkra. Több módszert is bemutatunk, amelyek segítségével könnyen és pontosan megállapítható a gyűrűméret.

Gyűrűméret megállapítása.
A gyűrűméret megállapítása vásárlás előtt egy fontos lépés.