Gyakran Ismételt Kérdések

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdésekre talál választ

Házhoz szállítás  Magyar Postával: 990Ft, az utánvét kezelés díja plusz 200Ft.

Postánmaradó csomag: 990Ft, az utánvét kezelés díja plusz 200Ft.

Szállítási költség Pick Pack Ponton keresztül: 990Ft, az utánvét kezelés díja plusz 200Ft.

20.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Ezüst ékszer webáruházunkban a megrendelt termékeket a Magyar posta  segítségével szállítjuk, valamint megrendelésedet átveheted személyesen is egy Pick Pack Ponton vagy a legközelebbi potafiókban.

Ezüst ékszer webáruházunkban könnyen és gyorsan leadhatod rendelésedet és mi egy-két napon belül elküldjük Neked futárral a csomagot, ráadásul 20.000 Ft felett ingyenes a szállítás. Részletes leírás a vásárlás folyamatáról ITT.

Az Ezüstbazár webáruház (ezustbazar.hu) kínálatában található összes ezüst ékszer 925-ös finomsági fokkal rendelkezik. Minden ékszer hatósági ellenőrzésen esik át a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (Budapest, Bláthy Ottó u. 3, 1089) által, így hivatalos fémjelzéssel rendelkezik. 2 gramm alatti ékszereink szintén fémjellel rendelkeznek.

Az Ezüstbazár ékszereit 4 féle módon lehet kifizetni:

Bankkártyás fizetési mód  – Hivatalos fizetési partnerünk a Paylike, így a bakkártyás fizetés gyors és biztonságos oldalunkon.

Fizetés utánvétellel – a csomagért átvételekor szükséges fizetni.

Banki átutalással – a megrendelést az összeg beérkezése után szállítjuk.

PayPal fizetési mód – a PayPal számládon keresztül történő fizetés.

Ha a megrendelésed munkanapokon 09:00 óráig elkészíted, a csomag még aznap feladásra kerül. A 09:00 óra utáni, illetve a hétvégén leadott rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel. A rendelt ékszereket így 1-3 munkanapon belül kézhezkapod. A szállítás munkanapokon történik.

Az Ezüstbazár oldalán illusztrációkkal ellátott pontos leírást találsz a gyűrűméret pontos megállapításához, az alábbi linken.

Az Ezüstbazár oldalán illusztrációkkal ellátott pontos leírást találsz az ékszerek tisztítására vonatkozóan, az alábbi linken.

Amennyiben bárminemű panaszod, kérdésed merülne fel, Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, munkanapokon 9:00 és 18:00 között. Email: info@ezustbazar.hu. Vagy látogasd meg Online vitarendezési oldalunkat ITT.

Ezüst ékszereink a hatályos Magyarországon érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő jótállással rendelkeznek.

Ékszereinet minden esetben Minőségi Tanúsítvánnyal és Használati Útmutatóval postázzuk. A tanúsítványon megtalálhatóak az ékszer paraméterei, illetve a vásárlás dátuma. A használati útmutató segítséget nyújt abban, hogy az ékszer sokáig okozzon örömet viselőjének.
A vonatkozó jogszabályok értelmében az általunk forgalmazott ékszerre a következő jótállást biztosítunk:

A jótállás időtartama:

a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,

b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,

c) 250 000 forint eladási ár felett három év.

E határidők elmulasztása jogvesztéssel jár.

A jótállási határidő a termék fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik.

A jótállási idő kezdete a számlán és a termékhez küldött Minőségi Tanúsítványon-on található dátum.

Az ékszereinkre vállalt garancia rendeltetés szerű használat esetén érvényes. Az erős külső fizikai behatások és az ékszer vásárlásakor általunk küldött használati útmutatótól eltérő nem rendeltetés szerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

A reklamációról jegyzőkönyvet veszünk fel, melyet a hatályos jogszabályok szerint 5 évig megőrzünk. Visszaküldött ékszerről szakértői véleményt irásban adunk ki, a maximum elbirálási idő 30 nap.

Önnek mint vásárlónak 14 munkanap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Ebben az esetben a vásárolt terméket eredeti állapotában szükséges visszajuttatnia számunkra.

A fogyasztóvédelmi előírások értelmében az ékszereken 72 órán belül észlelt meghibásodás esetén a meghibásodott termék cseréjére köteles annak gyártója. A csere ebben az esetben kizárólag azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokra mint például törés, karcolás, szakadás, horpadás nem érvényes.

A jótállási igény az alább felsorolt dokumentumok hiánytalan megléte mellett érvényesíthető:

– A vásárlást igazoló számla
– Az általunk kiállított Minőségi Tanusítvány

Ezek megléte nélkül nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni!

A fent leírtak értelmében, Önnek a meghibásodást írásban az info@ezustbazar.hu e-mail címre szükséges eljuttatnia.

Miután az Ezüstbazár kivizsgáltatta a hibát és a szakvélemény alapján a bejelentés jogos volt, vállaljuk a termék cseréjét, javítását vagy biztosítjuk a vásárlás összegében történő levásárlást.

A garanciális visszaküldés költségeit minden esetben a vásárló állja. Amennyiben a szakértői vizsgálat során kiderül, hogy garanciális problémáról van szó, ebben az esetben a szállítási költséget megtérítjük.

További információ az Általános Szerződési Feltételek oldalon található.

Ezüst ékszereinket a legmagasabb minőségi feltételek szerint válogatjuk, így bízunk abban, hogy semmilyen probléma nem merül fel használatuk során.