A regisztrációról

Az Ezüstbazár webáruházban, a www.ezustbazar.hu weboldalra történő belépés, az oldalon történő böngészés, sőt a vásárlás folyamata is minden látogatónk, partnerünk számára térítésmentesen és akadálytalanul rendelkezésre áll. Az oldal egyes szolgáltatásaihoz való hozzáférés, bizonyos tartalmak, funkciók elérése, a profiladatokkal történő egyszerű vásárlás lehetősége azonban előzetes regisztrációhoz, illetve az oldalba való belépéshez kötött.

Hogyan lehet regisztrálni?
A látogatóknak, vásárlóknak a jobb felső sarokban található “Belépés/Regisztráció” blokk “Regisztráció” menüpontjára kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség: név, e-mail cím, jelszó illetve ugyanitt kerülhet sor a kötelezően elfogadandó Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadására.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy megerősítő emailt fog küldeni, amiben található linkre kattintva lehet a felhasználói fiókot, a regisztrációt aktiválni.

Hogyan lehet a felhasználói adataimat módosítani?
A felhasználó az oldalba való belépés után a jobb felső sarokban található “Saját Fiók” blokk “Fiókadatok” menüpontra kattintva éri el felhasználói fiókját, amelyben aztán tetszőlegesen szerkeszthetővé válnak a regisztrációkor megadott regisztrációs adatok, illetve ugyanitt van lehetőség az adatok módosítására, újabb adatok felvételére, a vásárlást és a kiszállítást megkönnyítő adatok felvitelére.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a felhasználó elfelejtette a jelszavát?
Ebben az esetben a “Belépés” menüpontban az elfelejtett jelszó szakaszban lehet az ott található linkre kattintva új jelszót igényelni. Itt meg kell adni a regisztrációkor használt e-mail címet és a rendszer haladéktalanul megküldi az új jelszót a megadott e-mail címre, amivel azután már be lehet jelentkezni a webáruházba.

Hogyan lehet az adataimat, a felhasználói fiókomat törölni?
A felhasználó fiókját és adatait bejelentkezés után IDE kattintva tudja törölni. A törléshez a jelszavat szükséges megadni majd a “Törlés jóváhagyása” gombra kattintva jóváhagyni a törlést. Ebben az esetben a rendszer adminisztrátorai a törlésre vonatkozó igény beérkezését követően haladéktalanul a vonatkozó adatokat, a felhasználó profiljában található személyes és egyéb adatokat véglegesen és visszavonhatatlanul törölni fogják a webáruház rendszeréből.

A felhasználói adatok törlésével párhuzamosan a rendszer a felhasználó megadott email címére az adatok és a fiók törléséről egy értesítést küld a felhasználónak.